Hârtie magnetică A4 lucioasă – pachet de 10 buc.

74,99 lei

Imprimați-vă propriul magnet după cum doriți. Cu ajutorul hârtiei magnetice puteți transforma cu ușurință fotografia dvs. preferată într-un magnet de frigider.

22 în stoc
SKU: P-A4-PRINT-GLOSS-B10 Categorii: , Etichetă:

Proprietăți

Dimensiuni

210 x 297 mm (A4)

Grosime

0,3 mm

Culoare

alb

Greutate

500 g

Descrierea produsului

Aveți fotografii preferate pe telefon sau pe computer? Îți place să te inspiri din citate frumoase care îți fac ziua mai frumoasă? Păstrați-le în permanență în preajma dvs. cu ajutorul hârtiilor noastre magnetice.

Hârtie magnetică A4 mată - pachet de 10 buc.

Cum procedăm?

Nu aveți nevoie decât de un marker permanent sau de o imprimantă cu jet de cerneală și puteți crea rapid și ușor propriii magneți din hârtia noastră magnetică. Îi puteți atașa pe diverse suprafețe metalice din anturajul dvs., cum ar fi frigiderul.

Magneții pe care îi creați acasă pot avea orice formă doriți, deoarece puteți tăia cu ușurință hârtia noastră magnetică cu o foarfecă.

Lucrul grozav este că hârtia magnetică este compatibilă cu aproape orice imprimantă cu jet de cerneală (nu este potrivită pentru imprimantele laser sau termice). Dacă nu aveți o imprimantă, sunt suficiente markerele permanente. Puteți pur și simplu să scrieți sau să desenați citatul sau imaginea preferată pe hârtia magnetică.

Hârtia magnetică este de format A4 și are o suprafață lucioasă. Dacă preferați un aspect mat, puteți comanda Hârtie magnetică A4 mată – pachet de 10 buc.

Când imprimați, folosiți un alimentator manual de hârtie și alegeți o imprimare de înaltă calitate. Setați un tip de hârtie grea – minim 150g. Calitatea imprimării poate varia în funcție de imprimantă și de setările acesteia.

Pachetul conține 10 coli de hârtie magnetică A4.

Hârtie magnetică A4 mată - pachet de 10 buc.

Notă: Nu folosiși hârtia magnetică ca bază pentru magneți. Deoarece magneții sunt mai puternici decât hârtia magnetică, aceștia ar putea să o demagnetizeze. Folosiți una dintre foile noastre metalice (albe sau negre) ca bază pentru magneți.  De asemenea puteți atașa hârtia magnetică însăși la ele.