Cum legăm un nod de un magnet?

Un nod bun este important. Dacă nodul se desface, este posibil să pierdeți magnetul. De asemenea, evitați nodurile nepotrivite – unele pot reduce rezistența frânghiei cu până la 50%. De asemenea, acordați atenție nodurilor discrete din mijlocul frânghiei. Sunt complet inutile și reduc, de asemenea, rezistența frânghiei.

Nod simplu

Dacă aveți o frânghie puternică și nu vă este teamă că nodul o va slăbi prea mult, o puteți lega de un magnet folosind acest nod simplu:

Instrucțiuni foto:

Prin acest videoclip, vă vom învăța cum să legați corect un nod pentru pescuitul cu magnet, cu care se poate descurca cu adevăra oricine. Cel mai mare avantaj al nodului este simplitatea acestuia.

Instrucțiuni video:

Dacă folosiți con anti-blocaj pentru magnet, treceți mai întâi frânghia prin con, apoi legați nodul.

Nod Palomar fix

Prin acest videoclip, vă vom învăța cum să legați corect un nod Palomar foarte puternic, ideal pentru pescuitul cu magnet. Nodul minimizează riscul de a pierde magnetul și crește succesul aventurii tale a pescuitului cu magnet.

Instrucțiuni video:

Noduri la mijlocul frânghiei

Rezistența frânghiei scade cu fiecare nod, nu doar cu cel de pe magnet. Prin urmare, este important să evitați nodurile inutile la mijlocul frânghiei.

frânghie portocalie - nod
Un nod obișnuit de plumb la mijlocul frânghiei îi poate reduce rezistența la jumătate

Frânghia potrivită pentru pescuitul cu magnet

Ați ales deja, care nod este cel potrivit? Dacă nu aveți încă o frânghie, alegeți din frânghiile noastre concepute special pentru magnet fishing și puteți să începeți să le legați! 🙂

Articole similare