Magneți pentru pescuitul cu magnet

Ce magnet să alegeți?

Cu cât magnetul este mai puternic, cu atât mai bine. Magneții mai puternici au o gamă mai mare și veți găsi mai multe obiecte. Vă recomandăm să alegeți un magnet cu o forță de tragere de cel puțin 290 kg.

Forța de tragere indicată este valoare teoretică măsurată pe oțel gros în condiții ideale și este utilizată pentru comparație între magneți. În practică, cantitatea de greutate pe care o pot ține magneții este mult mai mică, deoarece descoperirile de pescuit cu magnet tind să nu fie din oțel pur, să fie ruginite, acoperite cu noroi, să nu atingă întreaga suprafață a magnetului și plus alți câțiva factori care scad forța de menținere. În realitate, un magnet cu forță de tracțiune de 290 kg ar putea să nu poată ține un obiect de 10 kg în funcție de material, forma, dimensiunea și alți factori. Folosind tehnica potrivită, descoperirea metalică poate fi de obicei separată cu ușurință de magnet, chiar și cu magneți foarte puternici.

Magneții cu două fețe sunt mai buni decât magneții pe o singură față, deoarece atrag de ambele părți. Ochiul poate fi înșurubat în magnetul cu două fețe, fie de sus, fie din lateral. Când trageți din lateral, magneții cu două fețe se blochează mai puțin pe pietre.

Ce frânghie să alegeți?

Frânghiile noastre sunt special concepute pentru pescuitul cu magnet. Sunt ușoare, impermeabile, inflexibile și puternice. Dacă intenționați să trageți magnetul doar cu mâinile, frânghia noastră cu grosimea de 5 mm va fi suficientă chiar și pentru cei mai puternici magneți. Nu este în puterea umană să o rupă. Dacă magnetul se blochează de un obstacol și doriți să-l trageți cu mașina, o frânghie mai groasă de 7 mm este mai potrivită.

Vă recomandăm să alegeți o frânghie de 30 de metri. Majoritatea oamenilor pot arunca magnetul mai mult de 15 metri.

Accesorii (con de plastic și cârlig de oțel)

Uneori se întâmplă ca magnetul să rămână lipit pe o piatră de la fundul râului și să nu poată fi scos afară. Dacă plasați conul nostru anti-blocaj pe magnet, magnetul va aluneca ușor între obstacole și nu se va bloca. Datorită culorii galbene a conului, acesta va fi, de asemenea, mai bine vizibil sub apă.

Dacă magnetul dvs. nu poate trage o descoperire mare deasupra suprafeței (cum ar fi o bicicletă), puteți folosi un cârlig de oțel pentru a scoate obiectul afară. Cârligul poate fi legat de celălalt capăt al frânghiei.

Ce puteți găsi cu un magnet?

Semne de circulație, motociclete, biciclete, seifuri, monede, echipament de pescuit, scutere, arme și muniție, telefoane mobile, cuțite și machete, scaune de pescuit, chei, lopeți, microscoape, binocluri, statuete, scări, casete audio … Toate acestea au fost deja găsite de căutătorii de comori în râurile și lacurile noastre.

Puteți folosi magnetul pentru a scoate orice obiect care conține fier, nichel sau cobalt.

pescuit cu magnet - aparat de fotografiat si seifpescuit magnet - difuzor - cheipescuit cu magnet - greutăți și cărucior de cumpărături găsite în râupescuit cu magnet - trepied și tacâmuri din râupescuit cu magnet - telefon mobil

Alte categorii populare: