Bile magnetice: relaxare creativă sau o jucărie periculoasă

Cu siguranță ați auzit de ele, deși numele NeoCube nu înseamnă nimic pentru dvs. Bilele magnetice NeoCube în ultimii ani au câștigat multă atenție, în special pe internet. Oamenii își împărtășesc creațiile inovative realizate cu ajutorul bilelor magnetice magice. După cum se spune, nu există limite pentru imaginație. Și acesta este același caz cu NeoCube. Nu numai ca au o suprafață plăcută cu care este o plăcere să lucrezi, dar sunt realizate și în diverse culori.

bile magnetice

De ce sunt atât de populare?

NeoCube sunt create din magneți de neodim. Într-un pachet sunt 216 bile cu diametrul de 5 mm. Deși bilele par prea mici la prima vedere, dimensiunea lor mică asigură rezultate minunate. Inițial, au fost concepute ca jucării educative, dar și-au găsit aplicația și în domeniul artei. În ultimii ani, termenul NeoCube sau Zen Magnets a fost cel mai adesea asociat cu eliberarea tensiunii și a stresului. Potrivit utilizatorilor avansați, Neocube este o jucărie care dă dependență de care nu poți renunța cu ușurință. Începătorii pot fi descurajați să creeze din cauza abilității motorii problematice cu magneții. Mai întâi trebuie să înțelegeți cum se comportă magneții mici, apoi pot fi organizați în formele dorite.

bile magnetice roz

Interzicerea vânzării

Marcarea NeoCube ca jucărie nu este pe deplin adecvată. În unele țări, vânzările au fost interzise pentru riscurile pe care le prezintă, în special pentru copii. Dacă două bile magnetice intră în corp, acestea se pot conecta în intestine. În astfel de cazuri, este necesară o intervenție chirurgicală. Prin urmare, bilele magnetice nu sunt potrivite pentru copii, care le-ar putea înghiți. Vânzătorii uită uneori să avertizeze clienții despre acest fapt.

bile magnetice verzi

NeoCube poate fi foarte distractiv pentru adulți. Cu toate acestea, bilele nu trebuie depozitate la îndemâna copiilor care le-ar putea înghiți.

Bile magnetice pe care le puteți cumpăra și din magazinul nostru electronic:

Articole similare