Colector magnetic de metal cu mecanism de eliberare – diametru 9 cm

84,99 lei

Lucrați eficient, rapid și în siguranță cu suportul nostru magnetic de particule metalice.

peste 10 buc. în stoc
SKU: PREN-90 Categorie:

Proprietăți

Diametru

8,9 cm

Înălțime

21 cm

Lățime

14,8 cm

Greutate

645 g

Descrierea produsului

Suportul magnetic portabil este un ajutor practic oriunde aveți nevoie să ridicați, să aranjați sau să mutați obiecte sau particule metalice mai mici. Marele său avantaj este că nu atingeți direct obiectele colectate. Șuruburi, cuie, ace sau pilitură de fier pot fi adunate mai repede ca niciodată, fără riscul de înțepături sau tăieturi.

Cuie împrăștiate în iarbă? Firimituri de fier în covor sau în rosturi? Nici o problemă. Ridicați obiectele metalice din zonele greu accesibile sau aglomerate cu ajutorul suportului nostru magnetic.

Acesta vă poate servi și ca separator, cu ajutorul căruia puteți separa cu ușurință obiectele metalice amestecate de obiectele nemetalice.

Versatilitatea și simplitatea sa îl fac ideal atât pentru utilizarea în gospodării, cât și în atelierele de prelucrare a metalelor sau ateliere de lăcătușerie.

Suport magnetic portabil de particule metalice magnetice - 9 cm diametru

Cum funcționează?

Utilizarea sa este foarte simplă. Suportul are un magnet puternic încorporat în partea de jos, care poate face față cu ușurință la ridicarea materialelor metalice. După ce l-ați transferat în locul dorit, trebuie doar să trageți de maneta interioară a suportului pentru a elibera obiectele atașate.