Plastilină inteligentă – luminoasă

49,99 lei

Distracție nebună pentru casă și birou, un eliberator de stres pentru a elibera tensiunea, un cadou recompensator.

34 în stoc
SKU: PUTTY-GLO-ICE Categorie:

Proprietăți

Greutate

80 g

Culoare

albastru

Descrierea produsului

Plastilina inteligentă – o masă miraculoasă cu multe fețe. Uneori seamănă cu nisipul cinetic, alteori cu plastilina clasică. Se poate sparge ca o gumă de mestecat și poate sări ca un țopăit. Dacă o întinzi încet, se comportă ca o gumă de mestecat, dar dacă ești suficient de rapid, se va rupe ca hârtia. În întuneric, plastilina strălucește și seamănă cu un bănuț înghețat sau cu un iceberg.

Plastilina inteligentă este netedă și plăcută la atingere. Este fabricată pe o bază de silicon. Prin urmare, nu se va usca niciodată și nu vă va păta mâinile sau masa de lucru, ceea ce reprezintă un avantaj uriaș față de plastilina și materialele de modelare convenționale. Aspectul său atractiv se datorează culorii sale albastre strălucitoare.

Oamenilor le place, de asemenea, să o folosească ca ajutor antistres pentru a elibera tensiunea sau pentru a-și exercita sau întări încheieturile mâinilor.

Toate acestea îl fac să fie o distracție nebună pentru birou și acasă sau un cadou ideal pentru ziua de naștere sau Crăciun.

Ce poate face plastilina inteligentă?

Se întinde – dacă o apucați de ambele capete și trageți de ea, se comportă ca o gumă de mestecat. Așezați-o pe masă și priviți cum se topește încet.
Se rupe – dacă apucați plastilina de la ambele capete și trageți de ea suficient de repede, se va rupe.
Sare – formați o minge din plastilină și lăsați-o să cadă pe podeaua tare. Vei fi surprins de cum sare.
Crăpă – dacă aerul intră în plastilină, aceasta formează bule și crăpături.
Strălucește în întuneric – lăsați plastilina la lumină pentru o vreme (ideal sub un bec) și observați cum strălucește frumos în întuneric.

Vedeți cu ochii voștri în videoclipul nostru:

Plastilina inteligentă nu conține aditivi de latex, este complet inert, non-toxic. Este sigură chiar și pentru persoanele sensibile la latex.

Fiecare cutie conține 80 g de plastilină inteligentă – suficient pentru mâna unui adult.

Plastilina a fost concepută special pentru adulți. Deși este complet inertă, non-toxică și sigură, poate reprezenta un pericol dacă este înghițită accidental sau călcată. Prin urmare, vă rugăm să fiți atenți dacă copiii se joacă cu plastilina.

Plastilina este nepotrivită pentru copiii cu vârsta sub trei ani.